Blog articole seo

Optimizare seo completa pentru site-ul dvs.

Google, Panda, Penguin si Hummingbird

Pentru cei care nu stiu deja, Google este cel mai popular motor de cautare existent pe internet, la acest moment. Acest motor de cautare a facut, in ultimii ani, numeroase update-uri, care au modificat, radical, criteria de ierarhizare in cautari. Probabil ca multi dintre voi au auzit de Panda, Penguin si Hummingbird, insa nu pot spune exact despre ce este vorba.

Optimizare seo completa pentru site-ul dvs.

Ce probleme tehnice pot sa apara in optimizare seo?

Se pare ca problemele care vizeaza aspectele tehnice in SEO devin din ce in ce mai importante, pe zi ce trece, mai ales in conditiile implementarii Panda si Penguin. Din acest moment, functionalitatea website-urilor incepe sa devina prioritara, precum si modul in care webmasterii inteleg sa lucreze cat mai curat posibil, astfel incat sa nu mai primeze elemente neimportante, ci chestiunile de esenta, care definesc intrinsec un website.

Optimizare seo completa pentru site-ul dvs.

Ce inseamna fisierul SITEMAP pentru optimizare SEO?

Daca ar fi sa dam o definitie pentru fisierul SITEMAPS, am putea spune ca acesta este un fisier care cuprinde o parte sau toate paginile website-ului; prin includerea sa de catre webmaster in contnutul site-ului are un rol foarte précis - acela de a indica spider-ilor care pagini se doresc a fi indexate.

Optimizare seo completa pentru site-ul dvs.

Care este diferenta intre link-urile NOFOLLOW si link-urile FOLLOW?

Link-uri sau hyperlink-ul reprezinta fie un cuvant, fie un grup de cuvinte, fie o imagine, care, accesate printr-un click, conduc spre o noua pagina web sau un alt element, respective – fotografie, document, filmulet video, etc. Link-ul activ se indica prin transformarea cursorului obisnuit in mana, binenteles, daca nu este programat altfel in codul sursa.

Optimizare seo completa pentru site-ul dvs.

Arhitectura unui website si optimizare seo

Nu trebuie sa fii mare specialist in optimizare seo, ca sa-ti dai seama ca arhitectura unui website este foarte importanta pentru ierarhizarea in cautari; de altfel, in "Tabelul periodic al Factorilor SEO", Google acorda o importanta deosebita acestui factor de ranking. Exista, insa, mult website-uri prost concepute, cu o arhitectura incalcita, care au, astfel, sanse minime de a ajunge pe o pozitie superioara in cautari.